Antwoorden op Google-certificering


OK

Prijs-extensies
Heb jij een paar (maximum acht) producten met mooie prijzen waar je trots op bent? Dan kun je die met de prijs-extensie van google mooi laten weergeven. Klanten kunnen op het product klikken en komen dan direct terecht op de juiste pagina.

klik voor de beste website over: Google Ads-testantwoorden

Google Search Ads certificatie
Ben jij bezig met het behalen van je Google Search Ads certificatie en moet je binnenkort examen hiervoor doen? Dan is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent over Google ’s extensies. Dit is namelijk een van de hoofdonderdelen tijdens dit examen.

TIP: Heb jij geen zin of tijd om goed voor je Google Search Ads examen te leren? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Je kunt namelijk online alle examenvragen vinden, doornemen en naast je houden tijdens het examen. Hieronder hebben wij een paar van de mogelijke vragen voor je op een rij gezet.


Conclusie
Advertentie-extensies zijn een hele waardevolle toevoeging voor jouw Google-campagnes. Ze verhogen je weergaves, kliks en hebben als belangrijkste voordeel dat jij de concurrent altijd een stapje voor blijft. Wij raden je zeker aan om er mee aan de slag te gaan en te onderzoeken welke extensie(s) er het beste bij jouw campagne past.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *